Landkreditt Eiendom AS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Unik mulighet for deg som vil jobbe med eiendom og landbruk og som vil videreutvikle din meglerkompetanse!

Eiendomsmegler

Går du med tanker om å velge en litt annerledes jobb som eiendomsmegler? Vi er spesialister på formidling av landbrukseiendom, enten det er småbruk, driftsbruk, eller skogseiendommer. Vi vokser stadig og derfor ser vi etter en eiendomsmegler som vil bli med å styrke Landkreditt sin posisjon på Sør-Vestlandet.

Som eiendomsmegler i Landkreditt vil du være en del av en jordnær arbeidskultur, og det i ordets rette forstand. Her vil du møte andre problemstillinger enn i privatmarkedet og du vil utfordres på nye områder. For deg som ønsker å jobbe opp mot landbruk, og som søker en hverdag med mer autonomi og tettere kundekontakt, er dette en unik mulighet til å videreutvikle din kompetanse som eiendomsmegler.

DINE OPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER
Vi søker en ansvarlig eiendomsmegler som kan gi gode råd uansett om kunder skal kjøpe, selge, eller gjennomføre et generasjonsskifte. Som eiendomsmegler i Landkreditt vil din viktigste oppgave være å etablere deg som en tillitsvekkende og kunnskapsrik aktør i markedet. Du vil besøke potensielle kunder og bygge relasjoner for at du skal evne å identifisere muligheter hos kundene igjennom befaring og tett dialog.
Hos oss får du ditt eget budsjett og et rammeverk som skal motivere deg.  

HVEM ER DU?
En god kandidat til denne stillingen har gjerne et etablert nettverk i distriktene med kjennskap til landbruksnæringen, men det vil ikke være en forutsetning for å lykkes.
Vi ser etter deg som har den nødvendige formelle kompetansen til å jobbe som eiendomsmegler og en genuin interesse for mennesker og vilje til å lære deg det du enda ikke kan. 

For å trives i denne rollen over tid så er det viktig at du liker å jobbe selvstendig. Dette innebærer at du må være god til å strukturere egen arbeidshverdag slik at målene som settes blir oppnådd. Reisevirksomhet må påberegnes.

Du motiveres av å levere gode resultater og trives godt i en prestasjonskultur der man deler kunnskap, spiller hverandre gode og hjelper hverandre å lykkes.


VI TILBYR:
  • Trivelige kollegaer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Gode lønnsvilkår
  • Bilgodtgjørelse
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling i rollen
  • God opplæring og støtte til alle våre medarbeidere

Søknadsfrist: 13.10.2024 

Nysgjerrig? Har du spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale om stillingen?
Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Human; Sondre Kråkenes Høysæter på mob 957 93 784 eller Carl William Runar på mob. 906 23 905
 

Om Landkreditt Eiendom AS

Landkreditt eiendom er del av Landkreditt-konsernet, et norsk finanskonsern som leverer produkter og tjenester innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling til kunder i personmarkedet og landbruket over hele landet. Vi er et samvirkeforetak, eid av norske bønder. Som samvirke investerer vi overskuddet tilbake i virksomheten, og bruker det til å fylle vårt formål og tilby konkurransedyktige priser over tid. Gjennom virksomheten vår, er vi en bidragsyter til en bærekraftig og fremtidsrettet utvikling i norsk matproduksjon. Dette er en del av vårt samfunnsoppdrag som gir mening i arbeidshverdagen og som vi er stolte av. Vi er omtrent 230 medarbeidere totalt i Landkreditt

Info

Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV