Skal vi ta en prat?

T: 55 98 99 22

Haugesund // Stavanger

Plus sign

Odd Arild Sævik

Daglig leder / Partner

oddarild@human-as.no / 450 21 995

Daglig leder / Partner

Odd Arild

Sævik

Odd Arild er Managing Partner i Human og har 10 års ledererfaring og ni års konsulenterfaring. Han arbeider primært med lederrekruttering og rådgivning både innenfor privat og offentlig sektor, i tillegg til å være daglig leder av Human.

 

Han har en mastergrad i HR-management fra Nord Universitet med spesialisering i rekrutteringsmetodikk, og videreutdanning i digitalisering fra NTNU. Odd Arild var en av de første som ble DNV GL-sertifisert i rekruttering i Rogaland. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester.

 

Odd Arild er spesielt interessert i digital transformasjon og hvordan teknologi endrer samfunn og organisasjoner. Han har en genuin interesse for å bli kjent med nye selskaper og bransjer. Gjennom sin erfaring som daglig leder har Odd Arild meget god forretningsforståelse og gode forutsetninger for å rådgi ledere.

 

Utenom jobb har Odd Arild et aktivt liv på Karmøy, der mesteparten av tiden går til et aktivt småbarns og engasjement i lokalmiljøet. Odd Arild trives godt både på og ved havet. Han er matelsker, glad i sang og musikk og er en samfunnsengasjert lokalpatriot.

Geir Haraldseid

Partner

geir@human-as.no / 950 65 981

Partner

Geir

Haraldseid

Geir er Partner i Human og en av gründerne av selskapet. Han har vært konsulent i nærmere 20 år og har bred erfaring innenfor hele spekteret av tjenester som Human leverer. Han arbeider primært med leder- og organisasjonsutviklingsprosesser, strategiprosesser og ulike rådgivningsoppdrag.

 

Han har en bachelorgrad i praktisk teologi fra ATH i Kristiansand, og tar for tiden en MBA i ledelse ved siden av jobb. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, også verktøy innen teamdynamikk og ledergruppekartlegging.

 

De siste 15 årene har han han arbeidet mest med leder- og organisasjonsutvikling. Han er en av de som står bak utviklingen av Human sitt lederutviklingsprogram, LED. Geir er kjent for sin teft for å forstå og arbeide gruppedynamisk, samt sin evne til å forstå og adresse utviklingsområder, både individuelt og i grupper.

 

Utenom jobb har Geir et aktivt liv i Haugesund. Han er gift og har tre døtre, hvor to allerede har forlatt redet. Han er også en habil sanger og pianist, gourmetkokk og en mann med stor interesse for vin. Han trives best når han har bra balanse mellom jobb, familie, jazz og kirken.

Magnus Ånestad

Senior Consultant

magnus@human-as.no / 992 67 888

Senior Consultant

Magnus

Ånestad

Magnus er Consultant i Human og har flere års erfaring med utviklingsarbeid og forretningsutvikling. Han har også flere års internasjonal erfaring. Han arbeider primært med rekruttering og rådgivning.

 

Han har en bachelorgrad i kinesiske studier fra UiO og en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon fra NMBU, hvor han tok en spesialisering i kreativitet. Han innehar en flere sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, og har gjennomført DNV GL kurs i rekruttering.

 

I Human jobber Magnus bredt innen rekruttering, herunder utlyste prosesser og aktive søk. Han rådgir også virksomheter med internasjonal satsning og holder kurs innen kreativitet og organisasjons- og bedriftsutvikling. Magnus liker å skape; nye forretningsmodeller, nye muligheter og nye jobber. Han er opptatt av helhetlig forretningsutvikling.

 

Magnus er også poet og har blant annet gitt ut diktboka «Så, så, pappa». Diktlesing og anekdoter er noe som er til stor glede for kollegaer på sommerfester og julebord.

 

Samtidig er Magnus ektemann, småbarnsfar, skribler, disippel, nabo, poet, borger av verden, jærbu, forfatter, utforsker, salong-vert, kjærlighetsinnvandrer til Haugalandet, babler, krusdrikker, medlem, sinoentusiast og låntaker.

Haugesund // Stavanger

Plus sign

Arne Dalehaug

Senior Consultant

arne@human-as.no / 957 86 454

Senior Consultant

Arne

Dalehaug

Arne har utdanning fra Universitetet i Stavanger innen «Samfunnsfag med personalledelse» i tillegg til teologi fra VID. Han er sertifisert i arbeidspsykologiske tester og har også sertifisering innen coaching.
Gjennom sin erfaring med ledelse, HR og rekrutteringsprosesser har Arne fått en god helhetsforståelse for hva som er viktig for at en bedrift skal lykkes, både i en ansettelsesprosess og ulike omstillinger.
Samtidig er Arne bosatt på Tau i Ryfylke, er gift og har to barn. I tillegg til familien trives han best med gode samtaler over en kopp kaffi, å leve kirke, fotball, golf eller en god bok.

Bergen

Plus sign

Ørjan Hummelsund

Partner

orjan@human-as.no / 913 11 991

Partner

Ørjan

Hummelsund

Ørjan er Partner i Human og en av gründerne av selskapet. Han har tidligere vært daglig leder i Human i 12 år, vært konsulent i nærmere 20 år. Han har bred erfaring innenfor hele spekteret av tjenester som Human leverer. I tillegg til å være involvert i lederrekruttering har han de siste fem årene primært arbeidet med leder- og ledergruppeutvikling, både i privat og offentlig sektor, samt mot en del ideelle organisasjoner
Han har en cand.mag-grad fra UiB, og tar for tiden en MBA i ledelse ved siden av jobb. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, også verktøy innen teamdynamikk og ledergruppekartlegging. Ørjan er også en av få i Norge som er DNV GL sertifisert innen testbruk.

 

Ørjan trives svært godt med å se at mennesker utvikler seg og tar nye steg, og at ledergrupper finner den rette dynamikken for å skape bedre resultater.

 

Ørjan er bergenser, brann patriot og far til fire. Det meste av hans liv handler om å mennesker, som gjør at både arbeid og fritid er preget av engasjement rundt folk. En drømmedag for ham kan være i god fart ned en fjellside i dyp puddersnø på snowboard eller med et skikkelig godt måltid mat sammen med venner og familie.

Edvard Thormodsæter

Manager

edvard@human-as.no / 958 82 299

Manager

Edvard

Thormodsæter

Edvard er Manager i Human og er konsulent og leder av rekrutteringsteamet i Bergen. Han har fire års konsulenterfaring og mangeårig ledererfaring. Han arbeider primært med rekruttering og rådgivning, også innenfor økonomisk rådgivning. Han har erfaring som daglig leder i fra gründerselskap og familieforetak.

 

Edvard er utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering i økonomistyring. Han har og videreutdanning i digitalisering fra NTNU.  Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester og har gjennomført DNV GL kurs i rekruttering.

 

Edvard har gjennom sin erfaring fra daglig ledelse, styrearbeid og økonomistyring bred og god forståelse for den helhet og forretning, noe han drar stor nytte av i både rekruttering og rådgivning.

 

Edvard bor i Bergen sammen med kone og to barn. Hans fine sunnhordlandsdialekt avslører at han ikke er bergenser av opprinnelse, noe han gjerne poengterer ved å ofte snakke om sitt opphav og feriested Halsnøy, – «perlo’ i Sunnhordland». På fritiden er Edvard en ivrig fotballentusiast som særlig følger med på et par lag i røde drakter.