Skal vi ta en prat?

T: 55 98 99 22

Bergen

Plus sign

Ørjan Hummelsund

CEO,Partner

orjan@human-as.no / 913 11 991

CEO,Partner

Ørjan

Hummelsund

Ørjan er Managing Partner (konst.)  i Human og en av gründerne av selskapet. Han har over 20 års erfaring som konsulent og har over flere perioder og år hatt rollen som daglig leder i Human. Ørjan har bred kompetanse og erfaring innen hele Human sitt tjenesteområde, men jobber i størst grad med leder- og organisasjonsutvikling.

 

Ørjan har en cand.mag-grad fra UiB, og tar for tiden en MBA i ledelse ved siden av jobb. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, også verktøy innen teamdynamikk og ledergruppekartlegging. Ørjan er også en av få i Norge som er DNV GL sertifisert innen testbruk.

 

Ørjan trives svært godt med å se at mennesker utvikler seg og tar nye steg, og at ledergrupper finner den rette dynamikken for å skape bedre resultater. I tillegg til å være involvert i lederrekruttering har han de siste fem årene primært arbeidet med leder- og ledergruppeutvikling, både i privat og offentlig sektor, samt mot en del ideelle organisasjoner.

 

Ørjan er bergenser, brannpatriot og far til fire. Det meste av hans liv handler om mennesker, noe som gjør at både arbeid og fritid er preget av engasjement rundt folk. En drømmedag for ham kan være i god fart ned en fjellside i dyp puddersnø på snowboard eller med et skikkelig godt måltid mat sammen med venner og familie.

Edvard Thormodsæter

Partner

edvard@human-as.no / 958 82 299

Partner

Edvard

Thormodsæter

Edvard er Partner i selskapet og innehar lederansvaret for Human sin virksomhet i Bergen. I tillegg til lederrollen jobber han operativt som rådgiver primært knyttet til rekruttering av ledere og nøkkelpersoner. Edvard har jobbet i Human siden 2017 og har tidligere erfaring som leder i gründerselskap og entreprenørbransjen.

 

Edvard er utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering i økonomistyring. Han har og videreutdanning i teknologiutvikling og samfunnsendring fra NTNU. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester og har gjennomført DNV GL kurs i rekruttering.

 

Edvard har gjennom sin erfaring fra daglig ledelse, styrearbeid og økonomistyring bred og god forståelse for ledelse og utvikling av virksomheter, noe han drar stor nytte av i både rekruttering og rådgivning.

 

Edvard har kone, to barn og en katt. Hans fine sunnhordlandsdialekt avslører at han ikke er bergenser av opprinnelse, noe han gjerne poengterer ved å ofte snakke om sitt opphav og feriested Halsnøy, – «perlo’ i Sunnhordland». På fritiden er Edvard en ivrig fotballentusiast som særlig følger med på et par lag i røde drakter.

Linda Hagewick

Consultant - Research & Marketing

linda@humas-as.no / 928 89 208

Consultant - Research & Marketing

Linda

Hagewick

Linda Hagewick er Consultant i Human. I Human arbeider Linda med rekruttering, herunder relasjonsbygging og analyse, og deltar i researcharbeid knyttet til våre rekrutteringsoppdrag. Hun bidrar også i markedsføringen av stillingsutlysninger og med synliggjøring av Human sine tjenester generelt. Hun har over ti års erfaring med salg og markedsføring både mot forbrukere og bedrifter. Hun har også erfaring med organisasjonsutvikling og prosjektledelse.

 

Linda Hagewick har utdanning fra Svenska Handelshögskolan med en master i markedsføring, en fordyping i organisasjonsledelse og tar for tiden et studium innen digital markedsføring. Hun har erfaring med organisasjonsutvikling, markedsføring og salg både fra privatmarkedet og B2B. Linda har over ti års erfaring med salg og markedsføring både mot forbrukere og bedrifter. Hun har også erfaring med organisasjonsutvikling og prosjektledelse. Hun verdsetter effektivitet, er sterk i språk, og innehar en stor kreativitet som preger det meste hun foretar seg.

 

På fritiden er Linda en aktiv styrkeløfter og fridykker samt en entusiastisk fotograf og kunstner. For Linda er det å fange og forevige det vakre i skaperverket noe som gir mening i livet. Samtidig er Linda kone og småbarnsmor, innvandret bergenser, kaffeelsker og står alltid klar for en fjelltur.

Morten Myhren

Senior Consultant

morten@human-as.no / 482 24 660

Senior Consultant

Morten

Myhren

Morten er Senior Consultant i Human og har mange års erfaring som leder. Han arbeider primært med rekruttering og rådgivning.

 

Morten har lang erfaring fra ledelse og utviklingsarbeid innen helse- og sosialsektoren, og har i de siste årene ledet små og store virksomheter innen psykisk helse, sosialt entreprenørskap og barnevern. Morten har jobbet mye med rekruttering, og det er også hans hovedoppgave i Human. Han er opptatt av analyser, har god teft på å forstå dynamikk mellom mennesker og har et godt blikk for organisatoriske behov. Morten er utdannet sykepleier, og har tatt en rekke spesialiseringsutdanninger, herunder også flere som gjelder ledelse.

 

I vintersesongen så er Morten på sitt lykkeligste med ski på beina, helst sammen med familie og gode venner. Morten er opptatt av populærkultur, og bruker mye tid på litteratur, musikk, teater og film. Når det er fint vær, så finner du ham ofte i hagen, gjerne fordypet i ett av mange prosjekter.

Anna Skjæveland

Prosjektkoordinator

anna@human-as.no / 404 80 708

Prosjektkoordinator

Anna

Skjæveland

Haugesund

Plus sign

Odd Arild Sævik

Partner

oddarild@human-as.no / 450 21 995

Partner

Odd Arild

Sævik

Odd Arild er Partner i Human og har 10 års ledererfaring og ni års konsulenterfaring. Han arbeider primært med lederrekruttering og rådgivning både innenfor privat og offentlig sektor, i tillegg til å være daglig leder av Human.

 

Han har en mastergrad i HR-management fra Nord Universitet med spesialisering i rekrutteringsmetodikk, og videreutdanning i digitalisering fra NTNU. Odd Arild var en av de første som ble DNV GL-sertifisert i rekruttering i Rogaland. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester.

 

Odd Arild er spesielt interessert i digital transformasjon og hvordan teknologi endrer samfunn og organisasjoner. Han har en genuin interesse for å bli kjent med nye selskaper og bransjer. Gjennom sin erfaring som daglig leder har Odd Arild meget god forretningsforståelse og gode forutsetninger for å rådgi ledere.

 

Utenom jobb har Odd Arild et aktivt liv på Karmøy, der mesteparten av tiden går til et aktivt småbarnsliv og engasjement i lokalmiljøet. Odd Arild trives godt både på og ved havet. Han er matelsker, glad i sang og musikk og er en samfunnsengasjert lokalpatriot.

Geir Haraldseid

Partner

geir@human-as.no / 950 65 981

Partner

Geir

Haraldseid

Geir er Partner i Human og en av gründerne av selskapet. Han har vært konsulent i nærmere 20 år og har bred erfaring innenfor hele spekteret av tjenester som Human leverer. Han arbeider primært med leder- og organisasjonsutviklingsprosesser, strategiprosesser og ulike rådgivningsoppdrag.

 

Han har en bachelorgrad i praktisk teologi fra ATH i Kristiansand, og tar for tiden en MBA i ledelse ved siden av jobb. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, også verktøy innen teamdynamikk og ledergruppekartlegging.

 

De siste 15 årene har han han arbeidet mest med leder- og organisasjonsutvikling. Han er en av de som står bak utviklingen av Human sitt lederutviklingsprogram, LED. Geir er kjent for sin teft for å forstå og arbeide gruppedynamisk, samt sin evne til å forstå og adresse utviklingsområder, både individuelt og i grupper.

 

Utenom jobb har Geir et aktivt liv i Haugesund. Han er gift og har tre døtre, hvor to allerede har forlatt redet. Han er også en habil sanger og pianist, gourmetkokk og en mann med stor interesse for vin. Han trives best når han har bra balanse mellom jobb, familie, jazz og kirken.

Magnus Ånestad

Senior Consultant

magnus@human-as.no / 992 67 888

Senior Consultant

Magnus

Ånestad

Magnus er Consultant i Human og har flere års erfaring med utviklingsarbeid og forretningsutvikling. Han har også flere års internasjonal erfaring. Han arbeider primært med rekruttering og rådgivning.

 

Han har en bachelorgrad i kinesiske studier fra UiO og en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon fra NMBU, hvor han tok en spesialisering i kreativitet. Han innehar en flere sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, og har gjennomført DNV GL kurs i rekruttering.

 

I Human jobber Magnus bredt innen rekruttering, herunder utlyste prosesser og aktive søk. Han rådgir også virksomheter med internasjonal satsning og holder kurs innen kreativitet og organisasjons- og bedriftsutvikling. Magnus liker å skape; nye forretningsmodeller, nye muligheter og nye jobber. Han er opptatt av helhetlig forretningsutvikling.

 

Magnus er også poet og har blant annet gitt ut diktboka «Så, så, pappa». Diktlesing og anekdoter er noe som er til stor glede for kollegaer på sommerfester og julebord.

 

Samtidig er Magnus ektemann, småbarnsfar, skribler, disippel, nabo, poet, borger av verden, jærbu, forfatter, utforsker, salong-vert, kjærlighetsinnvandrer til Haugalandet, babler, krusdrikker, medlem, sinoentusiast og låntaker.

Henrik Brandtzæg

Consultant

henrik@human-as.no / 938 36 995

Consultant

Henrik

Brandtzæg

Henrik er Consultant i Human og har mange års erfaring med salg, både mot bedrifter og forbrukere. Gjennom disse årene har han fått bred erfaring i å skape gode relasjoner og å hjelpe mennesker og bedrifter med å kartlegge behov og nå sine mål. Henrik arbeider primært med rekruttering og rådgiving.

 

Henrik har en Bachelor i ledelse og coaching fra BI og har de siste årene arbeidet som daglig leder for familiebedriften Brandtzæg Helsekost.

 

Henrik er gift og har tre barn, og på fritiden er han svært involvert i et ungdomsarbeid i hans lokale menighet. Der har han de siste årene vært med på å lede et ledertreningsopplegg for ungdommer. Henrik er også svært glad i fotball og får gjerne med seg opptil flere kamper fra ulike ligaer i løpet av uken.

Stavanger

Plus sign

Arne Dalehaug

Manager

arne@human-as.no / 957 86 454

Manager

Arne

Dalehaug

Arne har utdanning fra Universitetet i Stavanger innen «Samfunnsfag med personalledelse» i tillegg til teologi fra VID. Han er sertifisert i arbeidspsykologiske tester og har også sertifisering innen coaching.
Gjennom sin erfaring med ledelse, HR og rekrutteringsprosesser har Arne fått en god helhetsforståelse for hva som er viktig for at en bedrift skal lykkes, både i en ansettelsesprosess og ulike omstillinger.
Samtidig er Arne bosatt på Tau i Ryfylke, er gift og har to barn. I tillegg til familien trives han best med gode samtaler over en kopp kaffi, å leve kirke, fotball, golf eller en god bok.

Sondre Kråkenes Høysæter

Senior Consultant

sondre@human-as.no / 957 937 84

Senior Consultant

Sondre

Kråkenes Høysæter

Sondre er Senior Consultant i Human og har mange års erfaring innen ledelse og organisasjonsutvikling, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han har også bred erfaring med salg, kommunikasjon og utvikling av mennesker. Sondre arbeider primært med rekruttering og rådgiving.

 

De siste 15 årene har Sondre jobbet i forskjellige lederstillinger innen ideell sektor. Sondre har blant annet også grundet to selskap for å forebygge og avvikle moderne slaveri i dagen samfunn.

Både gjennom styrearbeid og operativ ledelse har han jobbet for å skape endring og vekst for organisasjonene han har vært en del av.

 

Sondre er glad i livet, nysgjerrig på å møte nye mennesker og opplevelser. Å se muligheter for utvikling har ledet han til mange spennende prosjekter. Han er lidenskapelig opptatt av å kunne gjøre verden til et bedre sted, ett menneske om gangen.

Sondre er også en fremragende kommunikator som elsker gjøre de store tankene og ideene engasjerende og anvendelig for tilhørerne.

 

Sondre bor i Stavanger og trives særdeles godt på tur i skog og fjell, på sykkel og ski. Men kanskje aller mest sammen med kvinnen i sitt liv og deres 3 barn.