Skal vi ta en prat?

T: 55 98 99 22

Bergen

Plus sign

Ørjan Hummelsund

CEO - Partner

orjan@human-as.no / 913 11 991

CEO - Partner

Ørjan

Hummelsund

Ørjan er Managing Partner og CEO i Human og en av gründerne av selskapet. Han har over 20 års erfaring som konsulent og har over flere perioder og år hatt rollen som daglig leder i Human. Ørjan har bred kompetanse og erfaring innen hele Human sitt tjenesteområde, men jobber i størst grad med leder- og organisasjonsutvikling.

 

Ørjan har en cand.mag-grad fra UiB, og en MBA i ledelse fra Nord Universitet. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, også verktøy innen teamdynamikk og ledergruppekartlegging. Ørjan er også en av få i Norge som er DNV GL sertifisert innen testbruk.

 

Ørjan trives svært godt med å se at mennesker utvikler seg og tar nye steg, og at ledergrupper finner den rette dynamikken for å skape bedre resultater. I tillegg til å være involvert i lederrekruttering har han de siste fem årene primært arbeidet med leder- og ledergruppeutvikling, både i privat og offentlig sektor, samt mot en del ideelle organisasjoner.

 

Ørjan er bergenser, brannpatriot og far til fire. Det meste av hans liv handler om mennesker, noe som gjør at både arbeid og fritid er preget av engasjement rundt folk. En drømmedag for ham kan være i god fart ned en fjellside i dyp puddersnø på snowboard eller med et skikkelig godt måltid mat sammen med venner og familie.

Morten Myhren

Manager

morten@human-as.no / 482 24 660

Manager

Morten

Myhren

Morten er Manager og innehar lederansvaret for Human sin virksomhet i Bergen. Morten har mange års erfaring som leder og arbeider primært med rekruttering og rådgivning.

 

Morten har lang erfaring fra ledelse og utviklingsarbeid innen helse- og sosialsektoren, og har i de siste årene ledet små og store virksomheter innen psykisk helse, sosialt entreprenørskap og barnevern. Morten har jobbet mye med rekruttering, og det er også hans hovedoppgave i Human. Han er opptatt av analyser, har god teft på å forstå dynamikk mellom mennesker og har et godt blikk for organisatoriske behov. Morten er utdannet sykepleier, og har tatt en rekke spesialiseringsutdanninger, herunder også flere som gjelder ledelse.

 

I vintersesongen så er Morten på sitt lykkeligste med ski på beina, helst sammen med familie og gode venner. Morten er opptatt av populærkultur, og bruker mye tid på litteratur, musikk, teater og film. Når det er fint vær, så finner du ham ofte i hagen, gjerne fordypet i ett av mange prosjekter.

Arild Sæle

Senior Consultant

arild@human-as.no / 982 18 774

Senior Consultant

Arild

Sæle

Arild er Senior Consultant på kontoret i Bergen. Gjennom selskaper Arild har jobbet i har han i tillegg til å lede også blitt brukt som konsulent innenfor flere fagområder som eHelse, kommunale tjenester, oppstart-selskaper, foredragsholder, og aktiviteter rettet mot den maritime sektoren. 

Som ansatt og styremedlem i flere selskaper, er strategisk og kommersiell tenkning viktige områder som Arild bidrar til med sin mangeårige kompetanse. De siste årene har Arild vært gründer og startet opp et nå internasjonalt selskap med internasjonale kontor og banebrytende teknologi. 

Ellers liker Arild godt å bevege seg i naturen både på sjø og snø, med og uten ski på beina! Spiller kompis fotball og ser gjerne på en god fotballkamp. Gift og har 3 jenter og topper det hele med hund og katt.  

Linda Hagewick

Consultant - Research & Marketing

linda@human-as.no / 928 89 208

Consultant - Research & Marketing

Linda

Hagewick

Linda Hagewick er Consultant i Human. I Human arbeider Linda med rekruttering, herunder relasjonsbygging og analyse, og deltar i researcharbeid knyttet til våre rekrutteringsoppdrag. Hun bidrar også med synliggjøring av Human sine tjenester og med markedsføringen av stillingsutlysninger. Hun har over ti års erfaring med salg og markedsføring både mot forbrukere og bedrifter. Hun har også erfaring med organisasjonsutvikling og prosjektledelse.

 

Linda Hagewick har utdanning fra Svenska Handelshögskolan med en master i markedsføring og en fordyping i organisasjonsledelse. Hun har også et tilleggs studium fra Høyskolen Kristiania innen digital markedsføring. Hun har arbeidet mye med organisasjonsutvikling, prosjektledelse, markedsføring og salg både i privatmarkedet og B2B. Linda har over ti års erfaring med salg og markedsføring både mot forbrukere og bedrifter. Hun verdsetter effektivitet, er sterk i språk, og innehar en stor kreativitet som preger det meste hun foretar seg.

 

På fritiden er Linda en aktiv styrkeløfter og fridykker samt en entusiastisk fotograf og kunstner. For Linda er det å fange og forevige det vakre i skaperverket noe som gir mening i livet. Samtidig er Linda kone og småbarnsmor, innvandret bergenser, kaffeelsker og står alltid klar for en fjelltur.

Anna Skjæveland

Prosjektkoordinator

anna@human-as.no / 404 80 708

Prosjektkoordinator

Anna

Skjæveland

Stord

Plus sign

Edvard Thormodsæter

Partner - Head of Recruiting

edvard@human-as.no / 958 82 299

Partner - Head of Recruiting

Edvard

Thormodsæter

Edvard er Partner i selskapet og har rollen som Head of Recruiting. Til daglig leder han helheten av Human sin virksomhet innen rekruttering i tillegg til å være operativ som rådgiver. Edvard har jobbet i Human siden 2017 og har tidligere erfaring som leder i virksomheter innen bygg, anlegg, entreprenørbransjen og ideelle organisasjoner.

 

Edvard er utdannet siviløkonom fra NHH med spesialisering i økonomistyring. Han har også videreutdanning i teknologiutvikling og samfunnsendring fra NTNU. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester og er DNV sertifisert rekrutterer.

 

Edvard har gjennom sin erfaring fra daglig ledelse, styrearbeid og økonomistyring bred og god forståelse for ledelse og utvikling av virksomheter, noe han drar stor nytte av i både rekruttering og rådgivning.

 

Edvard bor på Stord har kone, to barn og en katt og en hund. På fritiden er Edvard en ivrig fotballentusiast som særlig følger med på et par lag i røde drakter. Han setter også særlig pris på en pent klippet gressplen på feriestedet på Halsnøy, – «perlo’ i Sunnhordland».

Haugesund

Plus sign

Odd Arild Sævik

Partner - Manager

oddarild@human-as.no / 450 21 995

Partner - Manager

Odd Arild

Sævik

Odd Arild er Partner i Human og har jobbet i Human siden 2011. Odd Arild har mange års erfaring som leder og konsulent.Han arbeider primært med lederrekruttering og rådgivning både innenfor privat og offentlig sektor, i tillegg til å lede Human sin avdeling i Haugesund.

 

Han har en mastergrad i HR-management fra Nord Universitet med spesialisering i rekrutteringsmetodikk, og videreutdanning i digitalisering fra NTNU. Odd Arild var en av de første som ble DNV GL-sertifisert i rekruttering i Rogaland. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester.

 

Odd Arild er spesielt interessert i digital transformasjon og hvordan teknologi endrer samfunn og organisasjoner. Han har en genuin interesse for å bli kjent med nye selskaper og bransjer. Gjennom sin erfaring som daglig leder har Odd Arild meget god forretningsforståelse og gode forutsetninger for å rådgi ledere.

 

Utenom jobb har Odd Arild et aktivt liv på Karmøy, der mesteparten av tiden går til et aktivt småbarnsliv og engasjement i lokalmiljøet. Odd Arild trives godt både på og ved havet. Han er matelsker, glad i sang og musikk og er en samfunnsengasjert lokalpatriot.

Geir Haraldseid

Partner

geir@human-as.no / 950 65 981

Partner

Geir

Haraldseid

Geir er Partner i Human og en av gründerne av selskapet. Han har vært konsulent i over 20 år og har bred erfaring innenfor hele spekteret av tjenester som Human leverer. Han arbeider primært med leder- og organisasjonsutviklingsprosesser, strategiprosesser og ulike rådgivningsoppdrag.

 

Han har en bachelorgrad i praktisk teologi fra ATH i Kristiansand, og en MBA i ledelse fra Nord Universitet. Han innehar en rekke sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, også verktøy innen teamdynamikk og ledergruppekartlegging.

 

De siste 15 årene har han han arbeidet mest med leder- og organisasjonsutvikling. Han er en av de som står bak utviklingen av Human sitt lederutviklingsprogram, LED. Geir er kjent for sin teft for å forstå og arbeide gruppedynamisk, samt sin evne til å forstå og adresse utviklingsområder, både individuelt og i grupper.

 

Utenom jobb har Geir et aktivt liv i Haugesund. Han er gift og har tre døtre, hvor to allerede har forlatt redet. Han er også en habil sanger og pianist, gourmetkokk og en mann med stor interesse for vin. Han trives best når han har bra balanse mellom jobb, familie, jazz og kirken.

Magnus Ånestad

Senior Consultant

magnus@human-as.no / 992 67 888

Senior Consultant

Magnus

Ånestad

Magnus er Consultant i Human og har flere års erfaring med utviklingsarbeid og forretningsutvikling. Han har også flere års internasjonal erfaring. Han arbeider primært med rekruttering og rådgivning.

 

Han har en bachelorgrad i kinesiske studier fra UiO og en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon fra NMBU, hvor han tok en spesialisering i kreativitet. Han innehar en flere sertifiseringer i arbeidspsykologiske tester, og har gjennomført DNV GL kurs i rekruttering.

 

I Human jobber Magnus bredt innen rekruttering, herunder utlyste prosesser og aktive søk. Han rådgir også virksomheter med internasjonal satsning og holder kurs innen kreativitet og organisasjons- og bedriftsutvikling. Magnus liker å skape; nye forretningsmodeller, nye muligheter og nye jobber. Han er opptatt av helhetlig forretningsutvikling.

 

Magnus er også poet og har blant annet gitt ut diktboka «Så, så, pappa». Diktlesing og anekdoter er noe som er til stor glede for kollegaer på sommerfester og julebord.

 

Samtidig er Magnus ektemann, småbarnsfar, skribler, disippel, nabo, poet, borger av verden, jærbu, forfatter, utforsker, salong-vert, kjærlighetsinnvandrer til Haugalandet, babler, krusdrikker, medlem, sinoentusiast og låntaker.

Henrik Brandtzæg

Consultant

henrik@human-as.no / 938 36 995

Consultant

Henrik

Brandtzæg

Henrik er Consultant i Human og har mange års erfaring med salg, både mot bedrifter og forbrukere. Gjennom disse årene har han fått bred erfaring i å skape gode relasjoner og å hjelpe mennesker og bedrifter med å kartlegge behov og nå sine mål. Henrik arbeider primært med rekruttering og rådgiving.

 

Henrik har en Bachelor i ledelse og coaching fra BI og har de siste årene arbeidet som daglig leder for familiebedriften Brandtzæg Helsekost.

 

Henrik er gift og har tre barn, og på fritiden er han svært involvert i et ungdomsarbeid i hans lokale menighet. Der har han de siste årene vært med på å lede et ledertreningsopplegg for ungdommer. Henrik er også svært glad i fotball og får gjerne med seg opptil flere kamper fra ulike ligaer i løpet av uken.

Stavanger

Plus sign

Sondre Kråkenes Høysæter

Manager

sondre@human-as.no / 957 937 84

Manager

Sondre

Kråkenes Høysæter

Sondre er Manager i Human og har mange års erfaring innen ledelse og organisasjonsutvikling, både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Han har også bred erfaring med salg, kommunikasjon og utvikling av mennesker. Sondre arbeider primært med rekruttering og rådgiving.

 

De siste 15 årene har Sondre jobbet i forskjellige lederstillinger innen ideell sektor. Sondre har blant annet også grundet to selskap for å forebygge og avvikle moderne slaveri i dagen samfunn.

Både gjennom styrearbeid og operativ ledelse har han jobbet for å skape endring og vekst for organisasjonene han har vært en del av.

 

Sondre er glad i livet, nysgjerrig på å møte nye mennesker og opplevelser. Å se muligheter for utvikling har ledet han til mange spennende prosjekter. Han er lidenskapelig opptatt av å kunne gjøre verden til et bedre sted, ett menneske om gangen.

Sondre er også en fremragende kommunikator som elsker gjøre de store tankene og ideene engasjerende og anvendelig for tilhørerne.

 

Sondre bor i Stavanger og trives særdeles godt på tur i skog og fjell, på sykkel og ski. Men kanskje aller mest sammen med kvinnen i sitt liv og deres 3 barn.

Carl William Hilding Runar

Consultant

carl@human-as.no / 906 23 905

Consultant

Carl William

Hilding Runar

Carl William Hilding Runar er Consultant i Human med lang erfaring fra forskjellige lederroller i privat næringsliv. 

I konsulentrollen hos Human er Carl William fokusert på rekruttering. Gjennom dette arbeidet bistår han organisasjoner med å identifisere og tiltrekke talent, samt utvikle effektive lederteam. Carl har en praktisk tilnærming til forretningsutvikling, demonstrert gjennom prosjekter som har ledet til vekst og utvikling for de selskapene han har vært involvert i.

Carl William prioriterer familien høyt og dedikerer mye tid til sin kone, sine to sønner og nære venner. Hans drivkraft for å stadig lære nye ting påvirker både hans profesjonelle og personlige liv. Med hjem på Forus i Stavanger, kultiverer han grønnsaker i sitt eget drivhus og engasjerer seg ofte i praktiske prosjekter. Carl William er engasjert i å bidra til styrkingen av nærmiljøet og legger vekt på viktigheten av en sunn samarbeidskultur, en verdi som reflekteres både i hans tilnærming til arbeid og i privatlivet.

Arne Dalehaug

Senior Consultant – Leadership, organisational development and recruitment

arne@human-as.no / 957 86 454

Senior Consultant – Leadership, organisational development and recruitment

Arne

Dalehaug

Arne er «Senior Consultant – Leadership, organisational development and recruitment» i Human og leder kontoret vårt i Ryfylke. Han har over 15 års erfaring fra ledelse, HR og karriereveiledning, blant annet som tidligere HR Manager for et av Norges største riggselskap.

 

Han har erfaring fra å utvikle mennesker og organisasjoner, rådgivning og rekrutteringsprosesser. I Human arbeider Arne med leder- og organisasjonsutvikling, rådgivning og rekruttering.

 

Arne har en bachelorgrad i «Samfunnsfag med personalledelse» og videreutdanning innen veiledning og teologi. Han er sertifisert innen coaching, rekruttering og innehar sertifisering på en mengde arbeidspsykologiske verktøy.

 

Han er interessert i mennesker og ledelse og hvordan samspillet mellom dem utspiller seg i en organisasjon. Han trives best når han får være med å utvikle både ledere og organisasjoner til å få ut sitt fulle potensial.

 

Helhet er en viktig verdi for Arne. Tid med familie, jogging, fotball og tid i stillhet, gjerne med en god bok, er alle ting som er med å skape den gode helheten for Arne i hverdagen. Han gleder seg i tillegg til å ta opp igjen den mer tidkrevende hobbyen golf, når livet tillater det.

Anne-Lisbet Hatlem Lindal

Senior Consultant – Leadership Development & Executive Coaching

anne-lisbet@human-as.no / 412 73 429

Senior Consultant – Leadership Development & Executive Coaching

Anne-Lisbet

Hatlem Lindal

Anne-Lisbet Hatlem Lindal er Senior Consultant – Leadership Development & Executive Coaching i Human. Hun har over 20 års sammenhengende erfaring fra internasjonale lederroller hvor hun har vært en del av toppledergruppen og hatt globalt ansvar for markedsføring, kommunikasjon og personell – både innen privat næringsliv og non-profit sektor. I Human arbeider Anne-Lisbet med utvikling av ledere og organisasjoner. Hun brenner for å være med å utruste ledere til å oppdage og utvikle sitt potensiale, slik at de kan stå stødig i lederrollen på en autentisk måte.

 

Anne-Lisbet har også bred erfaring fra styrearbeid. Hun er utdannet fra Handelshøyskolen BI Stavanger, med en Bachelorgrad i Marketing Communications.

 

Anne-Lisbet er lidenskapelig opptatt av å se gullet i hvert enkelt menneske og hjelpe de til å selv se det. Hjertet banker ekstra varmt for å gjenreise synet på verdi og verdighet hos mennesker som av ulike grunner har falt utenfor, noe som i fritid/tjeneste betyr at hun er engasjert i arbeid opp mot rus, psykiatri, fattigdom og kriminalitet.

 

Hvilepulsen finner hun helst ved havet – enten ute i egen båt, på gåtur langs sjøen eller sittende på et svaberg mens hun nyter synet og lyden av bølgene. Som oftest med et kamera som foreviger skjønnheten som ga sjelen ro og påfyll. Anne-Lisbet er estetiker med sterk forkjærlighet for «værbitt skjønnhet», f.eks. gamle naust som tross livets harde medfart ennå står oppreist – med en autentisk, sterk og sårbar skjønnhet.

 

Anne-Lisbet er gift, mor til tre barn og bor i Tananger utenfor Stavanger.

Oslo

Plus sign

Stein Magnus Olafsrud

Senior Consultant

smo@human-as.no / 924 52 003

Senior Consultant

Stein Magnus

Olafsrud

Stein Magnus er Senior Consultant i Human og har over 20 års erfaring innen varehandel, ledelse, salgstrening, prosjektledelse, styrearbeid og ideelt arbeid. Han har bred erfaring med salg, kommunikasjon, forhandlinger og utvikling av mennesker. I Human arbeider Stein Magnus primært med rådgivning innen rekruttering av ledere og fagspesialister.

 

Stein Magnus har gjennom sin lange erfaring i det private næringslivet etablert og bygget opp selskap innenfor IT-sikkerhet samt etablert og drevet eget enkeltmannsforetak i syv år ved siden av full jobb. Han har jobbet internasjonalt med etablering av franchisevirksomhet, og har lang erfaring innen salg, utvikling, ledelse og opplæring i flere retailkjeder. Stein Magnus har også et aktivt frivillig engasjement innen ideell virksomhet, hvor han både har skapt og leder veldedige events og innsamlingsaksjoner.

Stein Magnus bor på Lørenskog sammen med kone og to hjemmeboende barn – to allerede ute av redet. Han liker trening, biler og er en person full av pågangsmot og trøkk.