Engelsen Bygg AS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Ønsker du en fleksibel jobb hvor du jobber i team og ser bygg reise seg?

Prosjektleder

Totalentrepriser er et lagarbeid, der man som prosjektleder organiserer og koordinerer for å få ulike aktører til å fungere sammen og for å levere flotte kvalitetsbygg. På grunn av solide og gode ordrereserver, søker vi nå kvinner og menn til å bli med på laget vårt, i denne nyopprettede stillingen.

Som prosjektleder i Engelsen Bygg vil du lede prosjektene våre, og ha et støttende team rundt deg. Teamet du omgås, består av prosjekteier, prosjekteringsleder og anleggsleder. Sammen leverer vi et sluttprodukt i henhold til avtale med byggherre. Sammen sikrer vi måloppnåelse på økonomi, produksjon, kvalitet og HMS. Arbeidet består også i å lage gode fremdriftsplaner for prosjektet, koordinere eksterne rådgivere og inngå gode avtaler i forbindelse med innkjøp av underentrepriser.

I Engelsen Bygg er vi opptatt av at det skal være orden og kontroll i arbeidsprosesser. Derfor har vi en skreddersydd prosjektgjennomføringmodell som er ISO-sertifisert. Vi er ISO sertifisert innenfor både kvalitet- og miljøledelse med respektivt ISO 9001 og ISO 14001. Alt for å oppnå et best mulig resultat. Hos oss har vi flat struktur og du vil i stor grad styre din egen hverdag og ha høy grad av fleksibilitet, med mulighet for delvis hjemmekontor.

Vi verdsetter kompetanse. Derfor søker vi deg med relevant mastergrad. Vi er også opptatt av å utvikle folkene våre. Dersom du ikke har en master og kunne tenke deg å kombinere arbeid med en masterstudie på siden, ønsker vi å legge til rette for det. For vi mener kompetanse bygger kvalitet.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:
Fortrinnsvis relevant mastergrad, for eksempel innen bygg, eiendom, risiko, prosjektledelse, energi eller teknisk disiplin.  
Har du erfaring med prosjektledelse og kontraktsforhandlinger eller har du jobbet med HMS-arbeid og kvalitetssikring er vi også nysgjerrig på det. Men det er ikke et krav. Nyutdannede er også velkommen til å søke. I jobben er det viktig å kunne kommunisere godt, både muntlig og skriftlig norsk. Ellers bruker vi vanlige IT-verktøy som Office-pakken.
 
ØNSKEDE PERSONLIGE EGENSKAPER:
Vi tror det vil fungere bra om du liker å få oversikten, ha kontroll og sørge for fremdrift. Men også at du er god på å få folk til å fungere sammen, og som et lag skaper gode resultat på tid, økonomi og kvalitet. Det er også positivt om du er god til å bygge relasjoner som gjør det lett å ta de hverdagslige samtalene og lettere å ta de vanskelige.  

Nysgjerrig?
Ta en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen med en av våre rådgivere i Human, Magnus Ånestad, på 992 67 888 eller Henrik Brandtzæg, på 938 36 995. Du kan også kontakte daglig leder i Engelsen Bygg, Tor Gunnar Isdahl, på 948 24 325.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.

Om Engelsen Bygg AS

Engelsen Bygg AS har 11 ansatte og er lokalisert med hovedkontor i Haugesund. Selskapet er en del av Engelsen Gruppen og fører stolt videre arven etter W. Engelsen Ettf. as som ble etablert i 1912. Engelsen Bygg AS er spesialister på utvikling og gjennomføring av bolig- og yrkesbygg i totalentrepriser.

Info

 • Stilling: Prosjektleder
 • Arbeidssted: Haugesund
 • Heltid/Deltid: Fulltid
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Fylke: Rogaland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Magnus Ånestad

  +4799267888
 • Henrik Brandtzæg

  +4793836995
 • https://engelsenbygg.no/
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV