Ryfylke IKS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Spennende lederstilling med fokus på vekst og utvikling i Ryfylke!

Daglig leder

Vi i Ryfylke IKS har som mål å være en lettbent og fremoverlent organisasjon som skal bety en forskjell for Ryfylke. Vi skal bidra til å gjøre Ryfylke til en attraktiv region - gjennom større grad av interkommunalt samarbeid mellom våre eierkommuner. Dette gjør vi blant annet ved å bistå med næring- og kompetanseutvikling og gjennom dette skape flere arbeidsplasser og et bredere næringsgrunnlag i Ryfylke. I tillegg til å samarbeide tett med Ryfylkekommunene har vi også utviklingsarbeid med omkringliggende kommuner, lokalt næringsliv, og større nasjonale og internasjonale aktører.

Som vår daglige leder får du gleden av å lede dette arbeidet, sammen med en motivert og engasjert administrasjon. Det vil være en variert rolle med store muligheter for å bidra til positiv utvikling i Ryfylke.

NOEN AV ARBEIDSOPPGAVENE:

 • Daglig ledelse av selskapet med ansvar for personal, økonomi og måloppnåelse
 • Følge opp strategi og aktivitetsplan
 • Tilrettelegge for godt samarbeid og god kommunikasjon med Ryfylkerådet og eierkommuner
 • Ha proaktiv og god dialog med etablerte og potensielle næringsaktører i Ryfylke
 • Forberede sakspapirer til Ryfylkerådet og følge opp vedtak
 • Ansvar for spennende samarbeidsprosjekter og leveransen i disse


HVEM ER DU:
For oss er det viktig at du har en høy grad av integritet og kan skape tillit hos eiere og samarbeidspartnere. Du vil samarbeide med mange ulike personer og organisasjoner i ulike lokalkulturer. Dette vil sette høye krav til dine egenskaper til samarbeid, kommunikasjon og til å bygge gode relasjoner. Som leder av en lettbent og agil organisasjon vil det være viktig at du er nysgjerrig, fleksibel og endringsvillig.

KVALIFIKASJONER:

 • Ønskelig med god ledererfaring
 • Fordel med bred erfaring fra privat næringsliv
 • God forståelse for samspillet mellom politikk og administrasjon, fordel med erfaring fra offentlig forvaltning
 • Innsikt og forståelse for utfordringer og muligheter som ligger til en distriktskommune
 • Fordel med inngående kjennskap til Ryfylke
 • Erfaring fra utviklings- og prosjektarbeid
 • Relevant høyere utdannelse, gjerne innen økonomi og ledelse. Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelsesnivå.

Personlig egnethet vil bli tillagt avgjørende vekt i vurderingen.

Interessert?
Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen?
Kontakt våre rådgivere i Human, Arne Dalehaug, telefon 957 86 454 eller Sondre Høysæter, telefon 957 93 784. Du kan også kontakte styreleder Kristoffer Amdal på 91 59 80 44.

Søknadsfrist: 11.12.2023

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom ønsket reservasjon ikke blir tatt hensyn til, vil søkeren bli varslet om dette før offentlig søkerliste blir laget.

Om Ryfylke IKS

Ryfylke IKS er samarbeidsrådet for fem av kommunane i Ryfylke. Sauda, Suldal, Hjelmeland, Strand og Sandnes har eit pliktande samarbeid som skal løfta og utvikla Ryfylke på mange plan. Føremålet med selskapet er å styrkja regionen gjennom større grad av interkommunalt samarbeid med hovudvekt på alle typar tiltaksarbeid og utviklingsprosjekt. I samarbeid med dei to vidaregåande skulane i Ryfylke og fylkeskommunen arbeider me for å etablera eit utdanningssenter for regionen.

Info

Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV