UNIBIL AS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Ønsker du å videreutvikle byens hyggeligste bilsenter?

Daglig leder

Har du noen gang snudd deg etter synet eller lyden av en bil? Eller, kjenner du igjen den enkle gleden over å ha en ny bil?

I Unibil er vi fascinert av biler, og vi elsker å selge og løse problemer for folk. Vårt hovedfokus er salg av nyere bruktbiler, samt bobiler, og vi har alltid hatt en driv og vilje til å være med på endring.
Vår mangeårige daglig leder ønsker seg nye oppgaver i selskapet, og vi ser derfor etter hans arvtaker.

Som daglig leder er du sjefen som får hjulene til å rulle og du spiller en avgjørende rolle for å sikre gode økonomiske resultater.
Vi leter etter en leder som kan blande sunn forretningssans med et hjerte av gull, og som kan være et godt forbilde og bygge en arbeidskultur der alle trives.


HVORFOR SKAL DU VELGE UNIBIL?
Vi vil gi deg en viktig og innflytelsesrik rolle i en bedrift som ønsker utvikling. Du vil få stor grad av frihet og muligheten til å foredle vår forretning. For den rette personen som skaper resultater vil det også være gode muligheter for å bli medeier i selskapet.

HVEM ER DU?
Vi søker en kremmer som synes at bil er gøy. Du blir trigget av å skape gode resultater, samtidig som du er strukturert, har kontroll og god oversikt. Det er derfor viktig at du er nøyaktig og at du kan gjøre gode analyser og prioriteringer.
For å lykkes tror vi du trenger økonomi kompetanse og erfaring fra salg av bil eller tilsvarende kapitalvarer. Du har god kommersiell forståelse, er flink med digitale verktøy og har erfaring med å jobbe i bransjer preget av endring og utvikling. Vi tror også at du må ha tidligere erfaring fra å drive forretning.  
Videre er det avgjørende at du i bunn har verdier som ærlighet, åpenhet og respekt, og at du søker å strekke deg langt for de andre du samarbeider med.

HVA SKAL DU GJØRE?
Du vil lede selskapet og dermed ha det overordnet ansvaret for hele virksomheten, både personal- og resultatansvar. Samtidig vil du være operativ og tett på, både i oppfølging av drift og i salgsarbeid. Det vil for eksempel være naturlig at du tar kontroll på reklamasjonssaker, import/innkjøp av biler, leveranser og logistikk, markedsføring og arbeid med strategier for å øke lønnsomhet.

NYSGJERRIG?
Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen?
Kontakt våre rådgivere i Human, Sondre Kråkenes Høysæter, mob 957 93 784, eller Arne Dalehaug, mob 957 86 454

 

Om UNIBIL AS

Unibil AS ble etablert i 2014 som en uavhengig bilforretning, basert på salg av nyere bruktbiler av kjente merker. Årlig omsetter selskapet for ca.100 millioner og selger mellom 4-500 personbiler. I tillegg til salg av personbiler selger Unibil nye og brukte bobiler. Selskapet har eget bilverksted og klargjøring. Vi er totalt 10 ansatte fordelt på salg, verksted og administrasjon.

Info

 • Stilling: Daglig leder
 • Arbeidssted: Stavanger
 • Heltid/Deltid: Fulltid
 • Søknadsfrist: 01.10.2023
 • Fylke: Rogaland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Sondre Kråkenes Høysæter

  +4795793784
 • Arne Dalehaug

  +4795786454
 • https://unibil.no/kontakt/
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV