Strand kommune

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Vil du skape trivsel og lede en kommune i vekst?

Kommunedirektør

Strand kommune opplever økt bosetting, vekst i næringsvirksomhet og mer turisme til kommunen. Vi er en utviklingsorientert kommune og de siste årene har vi blant annet gjort store investeringer, satset stort på nye skoler og lagt til rette for en rekke tilbud i tråd med visjonen vår: «Sammen om trivsel». Nå har vi behov for en ny leder som kan fortsette det gode arbeidet. Tar du utfordringen?

Som kommunedirektør i Strand kommune vil du få en variert og ansvarsfull lederrolle hvor du, sammen med gode og dyktige kollegaer, vil løse oppgaver som har stor betydning for lokalsamfunnet. Du vil komme til en organisasjon preget av godt arbeidsmiljø, positivitet og som deler en felles ambisjon om å bidra til det beste for kommunen.

HVEM ER DU?
Vi ser etter deg som er en engasjerende og utviklingsorientert leder som vil være en synlig og god støttespiller for administrasjonen og politikere i kommunen. Vi ønsker deg som skaper og gir tillit, samtidig som du evner å sette tydelige mål, gjøre prioriteringer og ta avgjørelser. Du kommer til en organisasjon preget av kompetente og engasjerte ansatte, og vi ønsker at du er opptatt av å skape rom for utvikling både for den enkelte og organisasjonen som helhet. Du er opptatt av nye løsninger og samskaping, og har gode evner til å bygge relasjoner og legge til rette for godt samspill mellom administrasjon, politikere, næringsliv og innbyggere.

Vi forutsetter at du har relevant høyere utdanning og ledererfaring. Det er ønskelig at du har solid ledererfaring fra komplekse organisasjoner, gjerne fra både offentlig og privat sektor. Du må ha god forståelse for samspillet mellom politikk og administrasjon. Videre er det viktig at du er en utviklingsorientert leder med god forståelse for økonomistyring og som er i stand til å se muligheter og gjøre prioriteringer selv med begrensede rammer og ressurser.

Personlig egnethet vil bli tillagt avgjørende vekt i vurderingen.

NYSGJERRIG?
Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen?
Kontakt våre rådgivere i Human, Arne Dalehaug, på mob 957 86 454, eller Odd Arild Sævik, på mob 450 21 995.

Du kan også ta kontakt med ordfører i Strand kommune Irene Heng Lauvsnes, på mob 916 11 067.

Ønsker du bli enda bedre kjent med Strand Kommune?
Lenke til film: plan for utvikling av Strandasamfunnet 2019-2035
Du kan også se fakta om kommunen og få oversikt over det administrative organisasjonskartet.

Vi gjør oppmerksom på at etter søknadsfristens utløp vil utarbeides en offentlig søkerliste og at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom ønsket reservasjon ikke blir tatt hensyn til, vil søkeren bli varslet om dette før offentlig søkerliste blir laget.

Om Strand kommune

Strand er den største kommunen i Ryfylke med ca. 13 000 innbyggere. Fastlandsforbindelsen Ryfast til nabokommunen Stavanger, åpnet i 2019. Dette knytter Strand enda tettere til Nord Jæren. Folketall og næringsliv er i god vekst. Strand har en fantastisk beliggenhet med fjord og fjell i umiddelbar nærhet, med enorme muligheter for den som er friluftsinteressert. Nasjonalikonet Preikestolen ligger i Strand kommune. Jørpeland er kommune- og regionsenter i kommunen.

Info

Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV