Beredt AS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Ønsker du å lede en virksomhet som gir mennesker muligheter til å lykkes?

Daglig leder

I Beredt er vår hovedoppgave å tilføre kompetanse som hjelper mennesker til å styrke sine arbeidsprestasjoner. Gjennom mestring i arbeid blir vi Beredt for fremtiden. Vil du være med?

Vår virksomhet er mangfoldig. Vi legger til rette for arbeidstrening eller fagutdanning innenfor Beredts egne virksomhetsområder eller i en ekstern, ordinær bedrift. Gjennom god kartlegging og trening skreddersydd for den enkelte kandidat bidrar våre fageksperter til at flere fullfører en fagutdanning eller får en ny start i arbeidslivet. Vi har et bredt spekter av tjenester, og vår grunnsten er arbeid og inkludering.

Vi søker nå ny daglig leder som evner å ivareta og motivere kompetente og dedikerte medarbeidere og som sammen med dem legger til rette for trivsel og arbeidsglede, mestring og prestasjoner.

Vår nye leder kan vise til gode resultater, samfunnsengasjement og sterke relasjonelle ferdigheter. Vi søker en utviklingsorientert leder som liker-, og er god på å identifisere muligheter for våre deltakere i det ordinære arbeidslivet. En som styrker våre relasjoner til eier, oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kunder, og fortsetter satsing på tjenesteutvikling, digitalisering og forretningsorientering.

I Beredt får du en unik mulighet til å lede en virksomhet som konkurrerer kommersielt i markedet og samtidig er en viktig del av norsk arbeidslivspolitikk. Vi skaper verdier for enkeltmennesker, selskapet og samfunnet.

Ønsker du en uforpliktende og fortrolig samtale om stillingen?
Ta kontakt med våre rådgivere i Human, Edvard Thormodsæter på mob. 958 82 299, eller Morten Myhren på mob. 482 24 660.

All kontakt behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase om ønskelig.

Om Beredt AS

Beredt AS er en moderne arbeidsmarkedsbedrift med over 50 års erfaring som opplæring- og produksjonsbedrift. Vi tilhører bransjen Arbeid og Inkludering. Beredt har et bredt spekter av tjenester som alle har til formål å være et ledd i arbeidsprosesser som bistår jobbsøkere tilbake til arbeidslivet. Vi er en innovativ bedrift som er opptatt av bærekraft, og vi gjør stadige miljøforbedringer der det er hensiktsmessig. Beredt er i dag organisert i avdelingene; Utleie av kurs og selskapslokaler på Apeltun, Kantinedrift, Bilverksted under Automesterkjeden, Cateringproduksjon, Kurs/kompetanseheving og HR-tjenester for bedrifter, Arbeidsmarkedstiltak og Fagopplæring. Beredt As er heleid av Vestland Fylkeskommune. Vår bedrift har alltid to tanker i det daglige arbeidet - vi skal på en god måte bidra til at jobbsøkere som står et stykke utenfor arbeidslivet får påfyll av kompetanse og døråpnere inn i arbeidslivet - og vi har alltid kundene våre i fokus. Vi skal levere kvalitet i alle ledd.

Info

 • Stilling: Daglig leder
 • Arbeidssted: Rådal
 • Heltid/Deltid: Fulltid
 • Søknadsfrist: 07.08.2022
 • Fylke: Vestland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Edvard Thormodsæter

  +4795882299
 • Morten Myhren

  +4748224660
 • https://www.beredt.no
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV