Strand Forskaling

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Vi satser! Bli med å skape gode historier og prosjekter i Ryfylke

Prosjektleder

Strand Forskaling AS og Kai & Anlegg AS har nå samlet kreftene i et samarbeid for å utvikle oss videre, hver for oss og sammen!

Vi ønsker å bygge videre på kompetansen og erfaringen som ligger i selskapene og posisjonere oss for større og spennende prosjekter fremover. Derfor vil vi nå styrke laget med deg som vil være med på en spennende reise med en lokal bedrift som satser friskt og har høye ambisjoner. Nå skal vi fortelle deg hvorfor akkurat du bør bli med på denne spennende reisen:

Du vil i denne nyopprettede stillingen få være med på å bygge et lokalt selskap og skape mye av din egen hverdag. Du vil få jobbe med gode kollegaer i et innovativt og sterkt fagmiljø der latteren sitter løst. I tillegg til å lede prosjekter, vil du også få jobbe aktivt ut mot eksisterende og potensielle kunder. Du får også muligheten til å bidra inn i andre spennende selskaper som vi samarbeider med. Vi kan tilby høy grad av fleksibilitet og konkurransedyktige betingelser!

Hvem er du?
Først og fremst er vi ute etter en person som har et sterkt ønske om å få skape noe sammen med oss. Dette gjelder både å skape gode resultater i prosjektene du leder, men også å være med å bygge selskapet videre. Derfor er det viktig for oss at du er en person som tar initiativ og ser muligheter og løsninger. Vi er kjennetegnet av et godt arbeidsmiljø, med en god og lett tone både internt på kontoret, og ut mot våre gode kunder. Humor og god kommunikasjon viktig for oss.

Når det kommer til bakgrunn og erfaring så ønsker vi gjerne at du kan kjenne deg igjen på noen av følgende områder:
  • Relevant utdanning på teknisk fagskole-, bachelor- eller mastergradsnivå
  • Erfaring med betongarbeid
  • Erfaring som prosjekt- eller prosjekteringsleder
  • Interesse for eller erfaring med kalkulasjon og tilbudsarbeid 
  • Nettverk innenfor byggebransjen
Hva går jobben ut på?
Hos oss vil du kunne jobbe i alle faser, fra tilbud til ferdigstillelse av prosjekt. Du vil først og fremst ha overordnet ansvar for økonomi og fremdrift i prosjektene du er ansvarlig for. I dette ligger byggeplassoppfølging, K-HMSarbeid og styring av ressursene og menneskene prosjektene. Du vil også ha dialogen med kunde og eventuelle underleverandører og andre samarbeidspartnere underveis. Det vil også være ønskelig at du bidrar i tidlig fase med tilbud, kalkulasjon og markedsarbeid.

Interessert?
Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende prat om stillingen? Ta kontakt med vår rådgiver i Human, Arne Dalehaug, på mob 957 86 454 eller arne@human-as.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.

 

Om Strand Forskaling

Strand Forskaling har siden oppstart bygget opp solid erfaring, noe som sørger for at du som kunde kan føle deg godt ivaretatt og får riktig kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi er en betongentreprenør lokalisert på Jørpeland i Strand kommune som utfører arbeid i Ryfylke og Stavanger-regionen. Vi representerer et grundig og solid betongarbeid, og er opptatt av et godt samarbeid med kunder og baserer oss på trygg og lokal ekspertise. Vi tilbyr allsidig betongarbeid innen nærings- og privat- sektor.

Info

Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV