Westcon Power & Automation

Jobb stilling illustrasjonsbilde
Back symbol Tilbake til oversikt

Vil du utvikle programvare til verdensledende grønn maritim teknologi?

Software developers

Westcon Power & Automation går inn i en spennende fase hvor vi skal utvikle ny automasjonsplattform for våre maritime innovasjoner. Dette for fortsatt å ligge i front på kraft- og styringssystem internasjonalt i maritim bransje. Nå er det en spennende tid å komme inn som Software Developer, siden man vil få en viktig rolle i utviklingen av programvaren til plattformen. Her vil du få muligheten til å påvirke og bli med på et stort løft i et lite team. Du vil kunne følge utviklingen fra design til implementasjon av maritime innovasjoner med den nye industrielle og nettbaserte plattformen og utvikle eierfølelse til det du utvikler.

Vi tror at du vil lykkes i stillingen om du har et fundament som full-stack utvikler med bred interesse for muligheter og bredde innen programvareutvikling. Videre vil det være viktig at du som type har stort pågangsmot, er lærevillig, åpen for forandring og kan tilpasse den faglige kommunikasjonen til den du snakker med.

Westcon Power & Automation leverer kraft- og styringssystem til blant annet helelektriske ferjer og hybride offshorefartøy, teknologi som reduserer miljøavtrykket, utslipp og kostnader. I porteføljen er eksempelvis verdens første batterihybridsystem for dynamisk posisjonering. Selskapet fortsetter nå helt i front og utvikler verdens første hydrogen-elektriske ferje.

Din kompetanse:

Vi ser etter deg som har relevant høyere utdanning, fortrinnsvis noen års erfaring fra industriell eller maritim bransje, men det kan også være muligheter for nyutdannede. Vi ser etter en full-stack utvikler som har erfaring med .NET/C#.

Siden vi jobber med stor teknisk bredde er vi også interessert i hva du kan om skytjenester, tingenes internett (IoT), mikrotjenester og tjenesteorientert arkitektur (SOA), programmeringsgrensesnitt (API), embedded C/C++, Azure DevOps, design av brukergrensesnitt, smidig utvikling og it-sikkerhet.

Dine personlige egenskaper

Vi trenger at du er nysgjerrig, har teknisk forståelse og god til å arbeide over flere fagfelt. Men også at du har tanker og synspunkter på teknologi og hvordan utviklingen bør skje og kan kommunisere det på norsk og engelsk.  

Vi kan tilby:

Du får jobbe i et solid selskap, sitte midt i et sterkt tverrfaglig R&D-miljø som har utviklet og fortsetter å utvikle verdensledende innovasjoner, med mulighet til å utfolde deg. Arbeidsmiljøet vårt er åpent og uformelt, med sterk delingskultur av kompetanse. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og personalbetingelser.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med vår rådgiver i Human, Magnus Ånestad, mob: 992 67 888. Du kan også ta kontakt med Torgeir Rasmussen i Westcon Power & Automation, på mob: 474 68 102. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.

Om Westcon Power & Automation

Westcon Power & Automation AS er en del av Westcon Group. Vi er en totalleverandør og systemintegrator med egenutviklede produkter innen automasjon, elektro og kraftelektronikk. Selskapet har opparbeidet bred erfaring med helelektriske og hydrogen-/batterihybride systemer på skip og rigg med fokus på både miljø og energieffektivitet. I dag har selskapet rundt 200 fast ansatte.

Info

 • Stilling: Software developers
 • Arbeidssted: Husøy, Karmøy
 • Heltid/Deltid: Heltid
 • Arbeidstid: Dag
 • Søknadsfrist: 10.08.2020
 • Fylke: Rogaland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Magnus Ånestad

  +47 992 67 888
 • Torgeir Rasmussen

  +47 474 68 102
 • westcon.no/wpa
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV