Skudenes & Aakra Sparebank

Jobb stilling illustrasjonsbilde
Back symbol Tilbake til oversikt

Ønsker du en variert og spennende lederstilling? Skudenes & Aakra Sparebank søker:

Kredittsjef

Vår nåværende kredittsjef ønsker nye oppgaver i banken, og vi søker derfor hans etterfølger.

Skudenes & Aakra Sparebank har vært hjertelig tilstede i lokalsamfunnet på Karmøy siden 1876. Vi sørger for at du er selvbetjent når du ønsker det og møter deg ansikt til ansikt når du trenger det.

Som vår nye kredittsjef vil du få en sentral lederrolle i banken og bli en del av bankens ledergruppe. Stillingen rapporterer til administrerende banksjef. Du vil få det overordnede ansvaret for kredittområdet i banken og i tillegg lede vår bedriftsavdeling og depotavdeling. Leder for privatmarkedet i banken utfører den daglige ledelsen av kredittområdet for personkunder.

Vi kan tilby deg en allsidig og variert lederstilling, med spennende utfordringer både innenfor kredittfaget og i ledelse av mennesker.

Vi tror at du vil lykkes fordi du har en god kombinasjon av analytiske og mellommenneskelige ferdigheter, god kredittkompetanse og de viktige lederegenskapene.


Ansvarsområder:

Hos oss vil du få et bredt og allsidig ansvarsområde, og arbeide både på et strategisk og operativt nivå. Du vil få ansvar for målsetninger, strategier, policyer og rutiner for kredittområdet. Du bidrar også med gode risiko- og lønnsomhetsvurderinger slik at banken til enhver tid har god styring med sin portefølje. Videre vil du i samarbeid med leder privatmarkedet ha ansvar for rapportering internt og ha en god internkontroll og kvalitetsstyring av kredittområdet. Gjennom din daglige ledelse sørger du for høy kvalitet, godt teamarbeid, tydeliggjøring av mål og effektiv organisering og samhandling.

Din kompetanse:

Du har fortrinnsvis mastergrad innen økonomi og finans og har solid kompetanse innenfor kreditt, analyser og risikostyring, fortrinnsvis fra bank eller revisjon. Du har god forståelse for rapportering og kvalitetsstyring. Videre har du erfaring med å samarbeide og kommunisere godt med ulike typer mennesker. Du har vist at du klarer å kombinere høy kvalitet og løsningsorientering. Du har erfaring fra å være i lederposisjon eller fra å være en pådriver for å skape gode team og samarbeid med omgivelsene.

Dine personlige egenskaper:

Du har høy faglig og personlig integritet, og trives med kompleksitet og problemløsning. Du har en analytisk og strukturert arbeidsstil, men klarer samtidig å se det store bildet og finne løsninger som er tilpasset virkeligheten du til enhver tid befinner deg i. Som leder verdsetter du å spille på lag og gjøre andre gode. Du kommuniserer på en måte som folk forstår, og er i stand til å få folk med deg.

Vi tilbyr:

Du får en spennende og variert lederstilling i en bank i vekst og som har et positivt omdømme og en sterk lokal posisjon. Vi kan tilby deg et uformelt arbeidsmiljø, høy trivsel og gode personalbetingelser.

Nysgjerrig?

Vår rådgiver i Human, Odd Arild Sævik mob 450 21 995, tar gjerne en uforpliktende og konfidensiell prat med deg. Spørsmål kan også rettes til Administrerende banksjef, Alf Inge Flokketvedt, på mob 911 90 978.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase dersom dette er ønskelig.

Om Skudenes & Aakra Sparebank

Skudenes & Aakra Sparebank er en selvstendig lokal sparebank med solid økonomi og en forvaltningskapital på omlag 10 mrd. kroner. Skudenes & Aakra Sparebank sine verdier er trygg, engasjert og tilgjengelig, og vi skal gjennom god kompetanse og service levere bank- og finanstjenester av høy kvalitet. Banken har hatt en positiv vekst de siste årene og har i dag seks kontorer i Karmøy Kommune. Banken inngår i en gruppe av samarbeidende banker (DSS) og er medeier i blant annet Frende Forsikring, Brage Finans, Norne Securities og Eiendomsmegler A.

Info

 • Stilling: Kredittsjef
 • Arbeidssted: Åkrehamn, Karmøy
 • Heltid/Deltid: Heltid
 • Arbeidstid: Dag
 • Søknadsfrist: 10.06.2020
 • Fylke: Rogaland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Alf Inge Flokketvedt

  +47 91190978
 • Odd Arild Sævik

  +47 45021995
 • www.skudeaakra.no
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV