Nordlo Haugesund AS

Back symbol Tilbake til oversikt

Vil du være med på Nordlo sin videre satsing i Haugesund?

Systemkonsulent

SYSTEMKONSULENT

Vi i Nordlo Haugesund jobber med IT-tjenester som forbedrer kundenes virksomhet, og tar sikte på å bygge Norges beste og sikreste IT miljø. Nå satser vi videre og ønsker flere engasjerte og kompetente medarbeidere med i teamet vårt i Haugesund.
I Nordlo blir du en del av et stort nordisk firma i vekst som samtidig har en lokal tilhørighet i Haugesund med 14 ansatte.

Arbeidsoppgaver:
Som systemkonsulent i Nordlo blir du viktig i møte med kundene våre som trenger oppfølging og støtte på IT. Du vil inngå i et team med flinke og gode kollegaer og vi forsøker å legge til rette oppgaver og ansvarsområder ut den enkeltes erfaring og kompetanse. Noen av oppgavene du vil kunne jobbe med er:
  • Feilsøking, feilretting og teknisk support
  • Helpdesk
  • Administrasjon av nettverk, servere og skyløsninger
  • Installere, oppgradere og følge opp kundens systemer
  • Administrasjon og sikring av datasenter, nettverk og server
  • Virtualisering
Kvalifikasjoner:
I Nordlo har vi tro på mennesker som har genuin interesse for det de holder på med. Vi søker deg som elsker å løse problemer for kunder og gi kundene topp service. Du er lærevillig og omgjengelig person som er klar for utfordringer og har et sterkt ønske om å utvikle kompetanse innen IT. Det er ikke sikkert du har så lang arbeidserfaring, men vi er likevel sikre på at du overbeviser oss med din tekniske interesse, serviceinnstilling og praktiske ferdigheter. Det er viktig at du kan jobbe selvstendig og strukturert, gjerne med mange av de samme problemstillingene over tid.

Vi tilbyr:
I Nordlo Haugesund kan vi tilby en givende arbeidshverdag med gode kolleger, interessante arbeidsoppgaver og spennende kunder. Vi er kjent for et godt arbeidsmiljø og vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til konkurransedyktig lønn har vi et bredt sett med andre goder og ordninger.
Vi har gode kontorfasiliteter i Nordsjø Kontorpark i Haugesund.

Er du interessert eller lurer du på noe mer?
Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen? Ta kontakt med Arne Dalehaug, Manager i Human, på 95 78 64 54. Human behandler din henvendelse konfidensielt.
Dersom du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med Tore Solberg, Daglig leder for Nordlo Haugesund, på 982 17 645 eller tore.solberg@nordlo.com.
 

Om Nordlo Haugesund AS

Nordlo er et Nordisk IT- konsern med 740 ansatte, 41 kontorer og en omsetning på ca. 1,4 milliarder kroner. Vi leverer IT-infrastruktur, skytjenester og digitalisering for selskaper i hele Norden. Vi har ambisjoner om å vokse kraftig fremover gjennom oppkjøp og organisk vekst. Nordlo Haugesund (Tidligere Appex Operations AS) leverer ulike tjenester innen IT drift; med hovedvekt på sikkerhet, skytjenester, hosting, support og print. Selskapet har siden oppstarten i 2011 opplevd stadig vekst og har levert gode resultater over tid. Vi er nå 14 dedikerte medarbeidere med høy kompetanse som jobber for å gi kundene våre de beste resultatene.

Info

Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV