SEAM AS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Vil du utvikle programvare til verdensledende grønn maritim teknologi?

Software Developer (R&D)

SEAM er inne i en spennende fase hvor vi utvikler ny automasjonsplattform for våre maritime innovasjoner. Dette for fortsatt å ligge i front på kraft- og styringssystem internasjonalt i maritim bransje. Nå er det en spennende tid å komme inn som Software Developer, siden man vil få en viktig rolle i utviklingen av programvaren til plattformen. Her vil du få muligheten til å påvirke og bli med på et stort løft i et ekspansivt team. Du vil kunne følge utviklingen fra design til implementasjon av maritime innovasjoner med den nye industrielle og web-baserte plattformen og utvikle eierfølelse til det du utvikler.

Vi tror at du vil lykkes i stillingen om du tenker at viktig kompetanse og kunnskap for denne stillingen har jeg ikke lært enda, med andre ord at du er skikkelig nysgjerrig og lærevillig, og har et fundament innen programvareutvikling i maritim bransje eller industri.

SEAM leverer kraft- og styringssystem til blant annet helelektriske ferjer og hybride offshorefartøy, teknologi som reduserer miljøavtrykket, utslipp og kostnader. I porteføljen er eksempelvis verdens første batterihybridsystem for dynamisk posisjonering. Selskapet fortsetter nå helt i front og utvikler verdens første hydrogen-elektriske ferje.

Din kompetanse:
Vi ser etter deg som vil lære mer og gjerne har noen års erfaring fra industriell eller maritim bransje. Du har et øye for detaljer og god forståelse for moderne front-end utvikling og erfaring med populære rammeverk og relevante programmeringsspråk. I tillegg har du kjennskap til Electron og kanskje også LitElement og Web Components.
Det er en fordel om du også er fullstack-utvikler og har kjennskap til NodeJS, C#/.NET og har erfaring med API-design. Vi er også interessert i hva du kan om smidig utvikling, mikrotjenester og tjenesteorientert arkitektur (SOA).

Dine personlige egenskaper
Vi trenger at du er nysgjerrig, lærevillig og forandringsåpen, har teknisk forståelse og er god til å arbeide over flere fagfelt. Men også at du er pragmatisk og liker å jobbe sammen med andre, har tanker og synspunkter på teknologi og hvordan utviklingen bør skje og kan kommunisere det på norsk og engelsk.

Vi kan tilby:
Du får jobbe i et solid selskap, sitte midt i et sterkt tverrfaglig R&D-miljø som har utviklet og fortsetter å utvikle verdensledende innovasjoner, med mulighet til å utfolde deg. Arbeidsmiljøet vårt er åpent og uformelt, med sterk delingskultur av kompetanse. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og personalbetingelser.

Har du spørsmål om stillingen?
Ta kontakt med våre rådgivere i Human, Odd Arild Sævik, mob: 450 21 995. Du kan også ta kontakt med Pål G. Eide i Seam, på mob: 908 62 095. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase om ønskelig.

Om SEAM AS

SEAM AS er en totalleverandør og systemintegrator med egenutviklede produkter innen automasjon, elektro og kraftelektronikk. Selskapet har opparbeidet bred erfaring med helelektriske og hydrogen-/batterihybride systemer på skip og rigg med fokus på både miljø og energieffektivitet. I dag har selskapet rundt 140 fast ansatte.

Info

 • Stilling: Software Developer (R&D)
 • Arbeidssted: Avaldsnes
 • Heltid/Deltid: Fulltid
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Fylke: Rogaland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Odd Arild Sævik

  +4745021995
 • Pål G. Eide

  +4790862095
 • https://www.seam.no
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV