Appex AS

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Ønsker du å jobbe med webutvikling i et av regionens sterkeste utviklermiljø?

Front-end webutvikler

I Appex sikter vi mot en bedre opplevelse. Gjennom strategi, design og teknologi tilbyr vi effektive løsninger som skaper merverdi for kundene våre.

Som front-end webutvikler i Appex får du jobbe i tverrfaglige team med mange dyktige kollegaer som både har lidenskap for og kompetanse innen UX, design, kommunikasjon og systemutvikling.

Du får jobbe med spennende prosjekter som påvirker livet til mange mennesker. Vi kan tilby deg en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø.

Som vår nye kollega blir du en del av Team Web i Haugesund. Alle våre prosjekter er teambaserte og løses sammen med andre mennesker med utfyllende kompetanse og roller. I disse teamene vil dine viktigste oppgaver være web- og app-utvikling. Du bidrar også med gode råd og anbefalinger både til kollegaer og kunder.


Hva ser vi etter hos deg?
Du brenner for webteknologi, og holder deg oppdatert innenfor fagfeltet. Du er nysgjerrig av natur, og har erfaring med utvikling av nettsider eller andre webapplikasjoner.
Du kan samarbeide godt med både kunder, utviklere og andre fagressurser. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.
Som front-end utvikler forventer vi at du skriver flytende HTML og CSS/Sass, og har god kompetanse på JavaScript. Det er fint om allerede behersker PHP, har kjennskap til WordPress, og erfaring med moderne JavaScript-rammeverk som Vue og React.

Appex og hva vi tilbyr
Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi er rundt 40 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å skape bedre opplevelser! Når vi ansetter medarbeidere bruker vi kulturen, visjonen og verdiene som grunnlag.
Vi tilbyr konkurransedyktig lønnsbetingelser og en humørfylt arbeidshverdag med gode kolleger og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Vi har utvidede forsikringsordninger og andre sosiale goder.
Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Raglamyr i Haugesund.

Er du interessert eller lurer du på noe mer?
Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell samtale om stillingen? Ta kontakt med Odd Arild Sævik, Partner i Human, på mob 450 21 995. Vi vil også kunne behandle din henvendelse konfidensielt overfor Appex i en innledende fase.
Hvis du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med Hein Tore Tønnesen, Teamleder Web i Appex, på mob 977 33 822 eller hein.tore.tonnesen@appex.no.
 

Om Appex AS

Appex er et kreativt teknologiselskap med hovedkontor i Haugesund. Vi er 40 ansatte som gjennom høy kompetanse på strategi, design og teknologi tilbyr effektive løsninger som skaper merverdi for våre kunder.

Info

 • Stilling: Front-end webutvikler
 • Arbeidssted: Haugesund
 • Heltid/Deltid: Fulltid
 • Søknadsfrist: 18.04.2021
 • Fylke: Rogaland
 • Tiltredelse: Etter avtale
 • Kontaktpersoner:
 • Odd Arild Sævik

  +4745021995
 • Hein Tore Tønnesen

  +4797733822
 • https://www.appex.no
Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV