CRUX Verksgata behandlingssenter

Illustrasjonsbilde for ledig stilling
Back symbol Tilbake til oversikt

Ønsker du å lede et behandlingssenter (TSB) for unge rusavhengige?

Klinikksjef

CRUX Verksgata behandlingssenter tilbyr tverrfaglig spesialisert behandling (TSB) for unge i regionen på oppdrag av Helse Vest RHF. Klinikken holder til i flotte og moderne lokaler i Stavanger sentrum. Vårt tilbud består av døgnavdeling med 15 plasser, poliklinikk, dagbehandling og ambulante tjenester. Vi har et nært og godt samarbeid med alle aktuelle samarbeidspartnere som er naturlig del av nettverket til våre pasienter. CRUX Verksgata har om lag 35 ansatte med solid og variert helse- og sosialfaglig kompetanse, i tillegg til lege og psykolog.
 
Vi ser etter en klinikksjef som er glad i mennesker, brenner for kvalitet innen et viktig fagfelt og som har engasjement for CRUX sitt diakonale verdigrunnlag.
Du er flink til å bygge relasjoner, har evne til strategisk tenkning, evne til å motivere andre og skape begeistring både eksternt og internt. Gjennom tydelig lederskap med fokus på samarbeid, bidrar du til et godt arbeidsmiljø. Du fremstår som trygg, fleksibel, løsningsorientert og jobber målrettet, strukturert og systematisk – en som bygger gode team.

Dine ansvarsområder:
 • Faglig kvalitet, pasientsikkerhet, HMS, personalledelse og økonomisk resultat
 • Tilrettelegging for konstruktivt og effektivt samarbeid med andre TSB-klinikker og de ulike helseforetakene, slik at alle pasienter opplever helhetlig behandling, kvalitet og effektive forløp
 • Videreutvikling av tverrfaglig samarbeid, både mellom profesjonene, samt godt teamarbeid på alle nivåer
 • Samhandling med pasienter og direkte pasientkontakt 
 • Tilrettelegging for kunnskapsutvikling, nytenking og forbedring
 • Samarbeid med oppdragsgiver, kommuner, helseforetak og utdanningsinstitusjoner
Kvalifikasjoner:
 • Helse-/sosialfaglig bakgrunn på høgskole/universitetsnivå, gjerne med erfaring innen rusbehandling og/eller psykisk helsearbeid
 • Ledererfaring, gjerne med lederutdanning
 • Dokumenterte resultater fra tidligere stillinger
 • Vilje og evne til å styrke kompetanse- og kvalitetsutvikling
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
Personlige egenskaper:
 • Evne til å kombinere driftsansvar med strategisk utviklingsarbeid
 • Fremoverlent og med tydelig lederforståelse
 • God gjennomføringsevne og integritet
 • Godt utviklet relasjonskompetanse
 • Evner å motivere og samle kompetente medarbeidere med ulik fagkompetanse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
Vi tilbyr:
Du vil jobbe med viktige og utfordrende arbeidsoppgaver som kan utgjøre forskjeller i folks liv. Arbeidshverdagen vil være i nyoppussede og flotte lokaler ved sjøkanten i Stavanger sentrum. Du vil lede dyktige kollegaer og være en del av et godt arbeidsmiljø og spennende fagmiljøer. Ønsker du en oppstartsperiode hvor nåværende klinikksjef bidrar med opplæring og veiledning legger vi til rette for det. Vi tilbyr lønn etter avtale, og du får medlemskap i Statens pensjonskasse med god tjenestepensjonsordning og tilbud om gunstig boliglån.

Vi gjør oppmerksom på at søkere ikke vil bli oppført på offentlig søkerliste. Det vil derfor være fullt mulig å være konfidensiell i alle faser av søkeprosessen.

Nysgjerrig?
Ta kontakt med våre rådgivere i Human, Edvard Thormodsæter på mob 95 88 22 99. 
Spørsmål kan også rettes til kontaktpersonene i CRUX: Maria Schefte (seksjonsleder) på mob 40 91 75 59, eller Tordis Stokke (nåværende klinikksjef), på mob 416 46 982.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase dersom dette er ønskelig.
 

Om CRUX Verksgata behandlingssenter

Stiftelsen CRUX er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse som tilbyr tjenester innen helse- og sosialfeltet. Vi driver ut ifra et tydelig verdigrunnlag, kunnskapsbasert praksis, med arbeidsformer preget av kvalitet og læring. Vi ser vår virksomhet som en del av en tjenestekjede og legger stor vekt på samarbeid med offentlige og private frivillige aktører. Vårt slagord er: Det finnes alltid muligheter!

Info

Søk nå

Klar for å ta nye steg i karrieren?

Registrer CVen din hos oss, så er du kanskje et skritt nærmere drømmejobben.

Registrer CV